KOLAČIĆI

Šta su kolačići?

Kolačići su tekstualne datoteke koje sadrže male količine informacija koje se preuzimaju na Vaš kompjuter ili mobilni uređaj kada posetite veb stranicu. Kolačići se zatim vraćaju na početni sajt prilikom svake naredne posete ili na drugi sajt koji prepoznaje taj kolačić. Zahvaljujući kolačićima, sajt može da prepozna uređaj korisnika.

Koristimo kolačiće za prikupljanje podataka o korišćenju sajta. Svrha prikupljanja podataka putem kolačića nema u cilju da identifikuje korisnike sajta, već da poboljša sadržaj sajta i unapredi Vaše korisničko iskustvo.

Vrste kolačića

Sajt koristi nekoliko vrsta kolačića, koji se koriste u različite svrhe:

Neophodni kolačići – pomažu posetiocima da koriste sajt, omogućavajući osnovne funkcije poput navigacije kroz sajt i pristup zaštićenim delovima sajta. Sajt ne može ispravno funkcionisati bez ovih kolačića.

Funkcionalni kolačići – omogućavaju poboljšanu funkcionalnost i personalizaciju sajta. Ukoliko ne dozvolite ove kolačiće, određene funkcionalnosti sajta će možda biti onemogućene koje pomažu u efikasnom korišćenju sajta, tako što pamte informacije na osnovnu kojih se menjaju određene funkcije ili izgled sajta (poput izbora jezika sajta).

Statistički kolačići – pomažu nam da razumemo način na koji posetioci sajta koriste naš sajt tako što anonimno prikupljaju i prijavljuju podatke.

Marketinški kolačići – pomažu nam da Vam omogućimo dobro korisničko iskustvo, prilagodimo sadržaj sajta i omogućavaju nam da neprestano poboljšavamo sajt.

Izmene naše Politike upotrebe kolačića

Ova Politika upotrebe kolačića može biti ažurirana s vremena na vreme. Ukoliko promenimo bilo šta od značaja u vezi sa ovom Politikom upotrebe kolačića, obavestićemo Vas putem pop-up ekrana na sajtu u razumnom roku, pre i nakon izmene.

Dizajn i izrada: ClickMan

Kreni smesta i uštedi do milion i dvesta!